lauantai 16. elokuuta 2008

Oma vai jonkun toisen malli??

Terveisiä sateisilta messuilta. Olimme Lepaa 08:ssa ja elomessuilla. Lepaalla oli mukavaa mutta elomessuilla sade jo vähän haittasi ja se, että kaikki käsityöläiset taisivat olla keskiaikamarkkinoilla.

Olen saanut valmiiksi yhden patalapun. Tällä mallilla olen tehnyt patalappuja viimeksi noin 25 vuotta sitten. En tiedä/muista olenko jossain nhnyt tälläisen ja siitä sitten ottanut mallia vai olenko ihan itse keksinyt että tästä voisi tulla hyvä patalappu.Näyttääkö lappu tutulta? Olen tehnyt sen niin, että ensin olen virkannut "verkon" 1 pylväs 1 kjs jne. Siihen olen sitten pujottanut ketjusilmukka rimpsut. Tämä voi siis olla joku vanha malli, mutta e tiedä mistä olisin sen poiminut. Tämä oli harjoittelukappale. Seuraavaa tehdessä teen sitten ohjeenkin tänne.

Mukavaa viikonloppua kaikille. Jos joku ilmoittautunut, ei ole saanut kutsua sähköpostiin, niin laita minulle sähköpostia. Koitan uudestaan saada kutsun tulemaan. Mielestäni olen kaikille laittanut Blogger kutsun. Tosi kiva että meitä on jo monta.


3 kommenttia:

ira kirjoitti...

Minä laitoin sulle uudelleen postia. En ole saanut kutsua.Jos mukaan mahtuu niin tulisin.

seijap kirjoitti...

Laitoin kutsun uudelleen tulemaan. Eilen sen olen laittanut ja näkyi blogin hallinnassa kuittaamattomana. Josko nyt tulisi. Mukaan kyllä mahtuu.

möhönasu kirjoitti...

Tuleeko Patalappu talkoille joku kiva nappi? Sellainen olisi kiva laittaa vaikka omaan blogiin :)